Kreativitet och kunskap

Hemslöjd är Sveriges största tidning om slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY – ett inspirerande läsmagasin med djup och bredd.

Möt slöjdare och blivande mästare som med kniv och nål i hand tar sig an görandet. Långa fördjupande artiklar blandas med magnifika bilder och en och annan skröna. I sex fullmatade nummer per år öppnar Hemslöjd dörren till en hel värld av fantasi och kunskap.

Hemslöjd utnämndes till årets kulturtidskrift i Norden 2015 och årets kulturtidskrift i Sverige 2014, fick guldmedalj i magasinsklassen i Svenska Designpriset 2015 och har vunnit Publishingpriset som årets facktidskrift 2015, 2014, 2013 och 2012.

Teckna din prenumeration redan idag!

Senaste numret

Skriet från vildmarken – Ute 11 oktober
Avhoppare, nybyggare, hoppskapare. Just nu är det många som hör lockropet från landet. Är det en ny grön våg? Hemslöjd spanar på nya och gamla sätt att leva – och en mössa gjord av skogens konung.

Nästa nummer

Siden, sammet, trasa, lump – Ute 6 dec
Lappar spill och trådstumpar fogas samman och återuppstår i nya briljanta former. I slöjdens värld kan en skickligt utförd lagning vara lika uppskattad som ett skimrande sidentyg.