Kreativitet och kunskap

Hemslöjd är Sveriges största tidning om slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY – ett inspirerande läsmagasin med djup och bredd.

Möt slöjdare och blivande mästare som med kniv och nål i hand tar sig an görandet. Långa fördjupande artiklar blandas med magnifika bilder och en och annan skröna. I sex fullmatade nummer per år öppnar Hemslöjd dörren till en hel värld av fantasi och kunskap.

Hemslöjd utnämndes till årets kulturtidskrift i Norden 2015 och årets kulturtidskrift i Sverige 2014, fick guldmedalj i magasinsklassen i Svenska Designpriset 2015 och har vunnit Publishingpriset som årets facktidskrift 2015, 2014, 2013 och 2012.

Teckna din prenumeration redan idag!

Senaste numret

Eldsjälar – Ute 26 marsEld och lågor – Ute 29 mars
Senaste numret av Hemslöjd sprakar och pyr. Det handlar om den livsnödvändiga elden. Om slöjden som skapas i lågorna eller uppstår ur askan – och om glödande eldsjälar såklart.

Nästa nummer

Lin_en_fleurVäxtvärk – Ute 31 maj
Just när den färska grönskan exploderat i ett jubel över att åter finnas till, tar vi oss an materialen som växer där ute. Svällande vrilar, spirande buskar och myceltrådar under marken. Roten till det goda.