Anledningen…

Till att jag inte bloggar är att jag inte har tid och att jag inte varit hos min Henrik på hans jobb på väldigt länge (mitt internet hemma är fortfarande borta och så som det ser ut just nu så kommer det fortsätta att vara det också. Men lite uppdateringar är jag inte snål på just nu, jag håller på att sticka en väska i Cozy Wool och på den skall det vara en virkad bård, jag måste komma på något att göra med mina spetsar med tanke på att vi knypplar på skolan också så är det verkligen dags att göra något av de som jag redan har hemma, men det blir nog en söt väska, det skall även vara ett litet satinband i kanten längst upp, skall bara hitta något fint, kanske ett i orange, orange är en fin färg.

Sedan så är jag även klar med muddarna, jag har fäst trådar och sytt på en sådan där liten fin lapp, jag måste nog dock komma på något smartare sätt att sy fast dem, men just nu funkar det, jättefina blev de i alla fall, jag måste nog sticka ett par till mig själv också.
Mönstret är i alla fall mitt egna rosor
Stickor som användes är väl egentligen mina standard stickor när jag stickar vantar 2½ mm, metall.
Garnet är Suafir Superwash i två färger, ca 40 gram av vardera färg.

Sedan så går jag ju som sagt skola också, jag har ju börjat att knyppla, det är ett spännande hantverk, problemet är väl mest det att jag inte riktigt vet vad man skall ha den till men jag kommer nog på något bra användningsområde, man kan ju alltid ha det som en liten detalj eller något, just nu så håller jag på att knyppla spetsen vitsippa, mer kommer väl senare.
Jag har tovat också, jag upptäckte dock ett litet problem, jag blir röd och det kliar i händerna och jag vet inte varför jag vet inte om det är ullet, såpan eller vattnet, det kan ju vara en fin kombination av allt i och för sig. Men jag fick till ett stycke som jag har tränat att brodera lite på, jag skall nog sy ett sticketui för strumpstickor och virknålar av det, jag tror att det blir lagomt.
Sedan så har jag även börjat med ett projektarbete på skolan eftersom läsåret börjar närma sig sitt slut, jag har valt att väva 4 kökshanddukar i gåsögon, jag får se hur det går, men vävnota är skriven och jag skall väl börja varpa på måndag om jag lyckas ta mig till skolan.
Men nu så skall jag hem och baka lite tror jag.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg