Garn och Te och stickmarkörer.

Igår så gjorde jag stickmarkörer, jag tänkte att jag skulle sälja dessa som jag har hemma nu, jag säljer dem 3 och 3 för 50 kronor styck + frakt. Skicka ett mail till mig på kamilla[at]mittens.se för att beställa ett par.

Sedan så har jag även fått mitt Garn och Te paket från stickameras byte, jag har dock inte med mig brevet som jag fick med där det stod bloggadressen till hon som skickade det till mig. Men jag kommer att länka till henne senare. Det jag fick var i alla fall ett jättegott Te, en jättegod choklad, jättefint entrådigt garn i gröna nyanser och en helt underbar bok med desserter! Jättefint paket och tack så jättemycket!

Jag har även precis postat mitt paket till Dödergök i Mixa och Matcha, jag hoppas att det kommer att passa henne bra och att det kommer fram och är helt (:

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg