Babytröja

Jag har stickat en liten babytröja, den är stickad till en kompis som skulle på dop, tröjan var på diverse äventyr och jag hoppas verkligen att den kommit fram så som den skall nu, jag vet inte vad det är med mig och posten, jag hatar den och den hatar mig tror jag lite, jag förstår ärligt talat inte vad det är som sker. Jag fick tillbaka detta paket, vilket är det tredje på en månad för att det var adressat okänt, fick tillbaka ett litet brev med markörer också som jag skickade den 14e idag med samma lilla etikett på brevet. Jag blir lite besviken och arg på dem.
Hur som helst, tillbaka till tröjan, den är stickade i akryl (Freja från Svarta Fåret) eftersom garnet jag tänkt att sticka i inte gick att få tag på i Östersund och jag hade en knapp tid att sticka den på. Men den blev bra i alla fall, dödskallen är ett mönster jag använt förr eftersom det är lagom storlek att använda till vantar. Jag dubblade det till baksidan på tröjan.
Tröjan är helt och hållet improviserad, jag kollade lite på mått på andra tröjor till 3 månaders babys. Knapparna är köpta på loppis.
Stickor är 3 och 3½ mm jumperstickor.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg