Paket och besvikelse

Det är verkligen inte paketet som är besvikelsen. Snarare att jag blir lite besviken på mig själv eftersom jag måste erkänna att jag har misslyckats och erkänna att det får vara. Det är min Laminaria som får gå i graven, det gick så bra, tills dess att jag var på sista blossom chart, då gick det inte längre, jag hade stickat när jag var trött och det är inte så vidare bra, det blir bara fel då. Jag hade väl räknat fel och nu är den upprepad igen, jag ger officiellt upp Laminaria för stunden! Det kommer väl senare att jag åter igen försöker mig på den, men inte nu och inte ännu på en lååång stund i alla fall.
Paketet som var mitt mixa och matcha från Dödergök däremot var helt fantastiskt! Jag fick 2 entrådiga från Kampes och en Kauni, i grönt alla 3 nystan, helt underbara! Sedan så fick jag en kakbok, godis och te! Tack så mycket snälla Dödergök för det fantastiska paketet!

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg