Brickband/Tablet weaving

Jag har precis börjat med mitt evighetsprojekt, att väva brickband till mina handdukar som jag håller på att väva på skolan. Om man kollar på hur stora tändstickorna är så får ni nog en uppfattning om hur litet det är det som jag väver, det garn jag använder är sytråd och det är galet jobbigt om sanningen skall fram. Jag vill lära mig att plocka när jag väver med brickor också, men det kommer väl så småningom.

Idag har jag jobbat, det var roligt i alla fall, det är så mysigt att träffa alla barnen när man inte varit där på ett tag. (:

—-

From this day I’ll try to translate my blog to English, but my grammar blows so please correct me.
I’ve just started with my tablet weaving for my project in craft school, I’m going to weave some kitchen towels to me. The tablet weaving is going to be the things you use to hang the towels with. If you look at the matches you see how petite the project is, I’m weaving with sewing thread, it’s going to take a long time to weave. I also wanna learn how to pick up pattern when I’m tablet weaving, but that is later.
I’ve also been working today, good I love those kids and I love to go to work when you really missed it, and I really do. (:

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg