Lite stickning/some knitting

Jag har precis kommit på att det var länge sedan jag lade upp bilder på sådant som jag har på gång just nu så jag tänkte att nu är det banne mig dags för lite stickning också, vad är det för stickblogg om det inte är stickning också.
/ I just realized that there was a while ago that I put pictures of my wip’s on this blog and it’s time for some knitting at my knitting blog as well.

Detta är en minitröja som jag håller på att sticka, det är flätor på baksidan och framsidan, bättre bild kommr när den är klar såklart, och nu så saknas bara huva och knappar så är den klar, men det tar lite tid.

/ This is a mini-sweater I’m knitting, there is cables on back and front, clearer pic will be added when it’s done of course, the only thing missing on it right now i the hood and some buttons, but I’m sick of it and don’t want to knit it any more so it takes some time.
Och så håller jag på med Nutkin sockorna från stickameras sockklubb, de håller jag på att sticka i opal och även det tar tid, men jag kommer dit så småningom (: Det är ett roligt mönster.
/And there is the Nutkin socks, I’m knitting them in Opal, really fun pattern.
Självklart så håller jag också på att sticka ett par vantar, dessa med dödskallar på, jag kommer att göra ett mönster till detta också, jag ska bara sticka klart dem, såklart och så ska jag bestämma om jag skall sälja mönstret eller om det ska vara gratis, det lutar åt att jag ska sälja det, jag lägger ju ner rätt mycket tid på mönstren som jag gör och så måste jag ju ha råd att sticka också (;
/I’m knitting some mittens with skulls as well, I’m going to make a pattern to these but I just got to decide if there should be one that I sell or a free one. probably I’m going to sell it cause I put down a lot of work when I make the patterns.
Jag har färgar garn också, det blev jättefint (:
/And I’ve dyed yarn, really pretty (:
Och sista bilden, jag har virkat en liten (jätteliten) korg av plastband som jag köpte på loppis, bara för att se hur det blev.
/And the last pic, I’ve crochet a small (really small) basket in plastic ribbons, just to try it.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg