Och vinnarna är!/And the winner is!


Grattis till min blogg som fyller ett år, med 20.009 besökare och en hel del inlägg så fyller den år, jag är jätteglad att jag har så många läsare och jag vill tacka för alla kommentarer och allt snällt som jag fått det senaste året. Jag har nu haft en utlottning med lite saker som tack till alla läsare och tack för året som varit, nu påbörjas nästa bloggår (:


Men nu till vinnarna, det är väl det som ni vill veta. 

Grattis till Ulliga gulliga saker som vinner 1 par örhängen som jag gjort själv
och Ut i fingerspetsarna som vinner ett kit med mitt mönster på vantarna rosor
och sist men inte minst sticka sticka sticka ett varv till som vinner 6 stycken stickmarkörer

Grattis till alla!

/Congrats to my blog who turns 1 year today, with 20.009 visits and a lot of comments it turns 1 year. I’m really glad that I got so many visitors and got so many nice comments. I’ve had a little  competition to give back to my readers.

And the winner is:
Ulliga gulliga saker whom won a pair of earrings I’ve made
and Ut i fingerspetsarna whom won a kit with pattern and yarn of my pattern roses
and sticka sticka sticka ett varv till whom won 6 of my own stitchmarkers

Congratulations to you all!

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg