På äventyr

Snart så drar Stickfest i Väst i gång, blir lite avundsjuk när jag ser alla som gör sig redo att åka, jag vill ju också! MEN nästa år kanske!
Sedan så finns det ett MEN till och det är att jag ska indirekt vara med, jag som person skall inte vara där men det skall vara med ett mönster som jag gjort i kompendiumet som alla deltagarna skall få, jätteroligt, blev superglad när jag fick förfrågan. Men mer om detta kommer ju när Stickfest i Väst varit!

Men idag så var jag på äventyr, lämnade L hos dagmamma och satte mig sedan på spårvagnen för att se lite Wien, måste väl passa på nu när jag snart åker hem + att jag fick en beställning igår och var tvungen att köpa lite mer garn! (Förlåt Henrik) Under denna resa så hann jag nästan sticka klart Swallowtailen, woho, den är klar för efter spårvagnen så satte jag mig på Tunnelbanan och åkte hit:

Det är ett värmeverk! Designat av Hundertwasser, det är ganska häftigt jag och Henrik var ju och kollade på hyreshuset som han designat som finns här i Wien också, det är häftiga byggnader och visar helt klart på att hus behöver inte vara grå och tråkiga för att man ska göra tråkiga saker i dem! Ett värmeverk är ju inte direkt något som jag annars skulle åka och kolla på ;D

Men nu så ska jag nog försöka sova i en timma innan jag ska gå och hämta unga fröken hos dagmamman.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg | Tagged , , ,