SKÅDA MIN FÖRSTA SJAL!

NU VILL JAG HA MASSOR MED BERÖM!

Eller egentligen så är det inte ens min första sjal, men det är min första sjal som är stickad med lite spets och den första som blev klar och den första som jag nästan blev nöjd med, skulle ha blivit helnöjd om jag hade haft ett bättre garn, haha.
Men ja, lite information om sjalen i fråga
Mönster: Ishbel
Garn: Kauni 8/2 effektgarn, detta har jag påbörjat en annan sjal med förr, men repat upp, påbörjat ett par vantar, repat upp, påbörjat massor av saker och repat upp. Jag tycker inte om det egentligen.
Stickor: 3.5 mm
Storlek: Den största storleken, ska jag väl sticka något som jag ska bli förbannad och frustrerad på så ska jag väl sticka något som jag kan tänkas använda också? Denna kommer dock inte att användas av mig, ska göra mig av med den på något sätt, haha.

Att faktiskt klara av att sticka denna gjorde mig helt klart pepp på att sticka fler sjalar med spets, men det får vänta tills det att jag kommer hem igen men det skall gudarna veta att du j*vlar så skall det stickas! :D


En liten försmak på min Swallowtail, denna kommer också att bloggas om snart, den är klar, blockad och allt!

Stickning skall helst ske på mysiga spårvagnar i Wien.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg | Tagged , , ,