om 11 dagar..

så sker något spännande kära vänner, då har jag bloggat i 2 år, eller egentligen så är det väl nu men eftersom den bloggen är borta sedan länge så vet jag inte alls när det är så jag går efter bloggen jag hade på blogspot.

så 2 år,
259 inlägg
647 kommentarer
4339 skräpkommentarer (det är många och alla under det senaste året, haha)

Det har hänt rätt så mycket sedan dess, hujeda mig, jag har börjat ha kurser i stickning och virkning och garnfärgning och allt sådant som jag tycker är roligt, jag har återupptagit virkningen, jag har blivit bättre på att sticka, helt klart, jag har gjort egna mönster, jag har läst andra bloggar och blivit inspirerad till tusen saker, jag har gått skola på birka och lärt mig att väva, jag har lärt mig att slå frivoliteter av kunniga och duktiga  Hanna, jag har varit på stickcafé, jag har åkt på semester, jag har bott i Wien, jag har fått ett stipendium, jag har blivit tillfrågad om att göra massor av roliga saker, jag har varit med i en hel del tidningar, jag har skrattat, jag har gråtit, jag har varit. Hurra! Detta var mycket jag, men det gillar jag :D

Men åter till hantverket, jag är ju som jag sa i förra inlägget, klar med min swallowtail, och det garn jag använde var Qualitas Sock som finns att köpa på sannstick och stickor 3 mm, det var ett dåligt val, jag skulle ha valt större stickor, MINST 4 mm, sjalen blev liten och skall nu skänkas bort till random vän på facebook, likväl som Ishbel sjalen, haha, men här är bilder på den i alla fall

På det stora hela så gick den ju bra att sticka, inga fel blev det heller, upptäckte också att när jag försökte att sticka den sist så gav jag ju upp och repade upp den, jag skulle kanske inte ha gjort det eftersom det blev samma sak denna gång och det var inte alls fel, det var bara fel i mitt huvud.
Nästa projekt är väl att göra en sjal som jag själv faktiskt kommer att vilja ha, haha.

Jajust! Jag har börjat med en Rose Red också, så här ser den ut såhär långt:

Den blir en mysig bränd orange typ, i ett mjukt merinogarn, får se hur den blir, haha, har som vanligt inte kollat masktätheten..

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg | Tagged , ,