Donationer, KAL och en Percy

NUUU ÄNTLIGEN, så har jag betalat in 2100 kronor till Cancerfonden, det var vad jag fick för väskan som auktionerades ut på CraftingForCharity.com om ni klickar på länken så kan ni kolla vidare, Cancerfonden har ju också skrivit en artikel om mig på sin sida (:

Kan passa på att påminna om min KAL också som snart kommer att starta, är jättepepp och mönstret är snart färdigskrivet och redo att publiceras, har ju uppdaterat KAL-bloggen med lite information om garner och stickor som är bra att ha tills dess att den börjar.

Sist men inte minst så kan jag berätta att jag har blivit mer eller mindre besatt av spets, har precis börjat med en Percy Shawl, den blir fin och grön, fluffig och mjuk, jag gillar det. Denna vill jag ju förhoppningsvis behålla själv, det skulle jag bli glad av. Jag ska också gå en helgkurs i Estnisk spetsstickning via ABF i maj, hoppas bara att det blir nog med deltagare så att det blir av!

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg