4 dagar..

.. kvar tills jag får vara i mitt älskade Jämtland med min älskade pojkvän i 4 dagar, det är rätt mycket nu men på något sätt så går det visst bra i alla fall. Kläderna är tvättade (snart i alla fall) Stora väskan är packad, stickningarna är nästan stickade, ångesten tilltar och gud vad jag kommer att sakna de små liven, Wien i sig självt kommer jag inte att sakna nämnvärt skulle jag tro, solen kommer jag att sakna men förhoppningsvis så kommer den att vara i Svea när jag kommer tillbaka från Uruguay för att påbörja mitt maj som kommer att ge mig psoriasis och stress (men jag gillar det).

30 april – 2 maj – Dorotea och träffa lillasyster och hennes Leah som skall döpas, jag skall agera fotograf :D
8 -9 maj – Östersund, kurs i Estnisk Spetsstickning på ABF med Hanna hoppas jag!
14-16 maj – Skellefteå troligtvis så att jag får träffa min fina Fia
22-23 maj helgworkshop i färgning hoppas jag verkligen, men det beror ju på deltagare så är ni sugna på att leka med olika färger en helg så är det bara att ni anmäler er (:
24-26 maj – Runö och ABF’s Verksamhetskonferens där jag skall ha lite prova på och diskussioner om slöjd, genus och folkbildning <3
28-30 majFLYTT! Jag blir sambo med min finaste Henrik i en fin lägenhet på Frösön.

Och däremellan så ska jag försöka att jobba också, men jag trivs med det och jag hoppas att resten av mitt år fortsätter på likande sätt!

Percy to be hoppas jag:

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg