2 veckor senare…

… så har jag fått ordning på några av hantverksböckerna i alla fall, det går sisådär med uppackandet i det nya hemmet, men det gör kanske inte så mycket att det är rörigt och tar lång tid och att vi har ett helt rum som är fullt med kartonger. Vi trivs bra, det är fin utsikt, trevliga och tysta grannar, bra kök och jag ägnar helgerna åt att baka kakor istället för att packa upp kartonger. Det är inte så att jag inte vill bo här med honom utan det är väl det att det känns så definitivt att packa upp allt men som sagt så har det ännu bara gått två veckor och det tar sig nog.
Men jag har i alla fall sedan länge varit en deltagare i en dubbelsticknings-KAL och på den fronten har det inte hänt mycket men så bestämde jag mig nu för någon dag sedan att sticka lite och såhär blev det och ett nytt diagram också:

(klicka på bilderna så blir de större)

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg