jag stickar faktiskt också..

Tristresstickning är den bästa sortens stickning, man vill ha någon stickning där man behöver tänka lagom mycket.

Jag är en sådan som vill att saker ska gå fort, helst av allt så vill jag att saker ska gå JÄTTEFORT och det gäller det mesta, när jag stickar, när jag sysslar med keramik, när jag väver, när jag lagar mat, när jag äter, när jag duschar osv. FORT is the keyword eller något sådant och då kära vänner så säger det sig självt att spetssjalar, tvåändsstickning och fina tunna tröjor inte riktigt är min kopp av te MEN nu råkar det vara så att jag tycker att allt det där som jag just rabblade upp är så fint, det är så fint så att jag skulle kunna krevera så därför så försöker jag mig på det i alla fall och nu senast så är det en spetssjal, en Zetor i Elegant som jag fick av Nettan när jag var med i Hemlis via stickamera för första gången, det är ett fantastiskt garn, ett lagom avancerat mönster och perfekt för mig att ha på jobbet.

Jag gillar mitt jobb det är inte det men på det stora hela så är det rätt så tråkigt, rätt ofta så är det rätt mycket väntan på att saker ska bli färdiga, dvs. jag sitter framför en datorskärm och väntar på att ett program skall göra jobbet åt mig och samtidigt som det programmet gör jobbet åt mig så kan jag inte göra något annat på datorn så då kära vänner så stickar jag istället, det är så tråkigt att bara sitta. Jag tror att det ingår lite i detta med att saker skall gå FORT, jag tror att jag är rätt stressad som person, men jag gillar det och det är inte så att jag inte kan ta det lugnt, jag kan ligga framför datorn i en dag också men det känns som slöseri med tid och energi när man inte är sjuk.

Igår så var jag på stickcafé med tre fina kvinnor, det gjorde mig glad trots att ljudnivån inne på cafét kanske inte riktigt var där den brukar vara och vi knappt hörde vad vi sa till varandra.

Imorgon så beger jag mig till Uppsala för första gången någonsin, spännande.
Nu längtar jag till Näsåker och Urkult med fina vänner, nya bekantskaper och skön musik någon som skall dit och vill träffas och ses och sticka ett varv eller två?

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg