4 år senare.

vi gör en tidresa.
Jag för ganska exakt fyra år sedan:

Jag hade inte något hår, vägde ca 40 kg mindre än vad jag gör idag (40 kg är en sjuk skillnad) och jag fick plats med mina 15 mm stickor i öronen, det var dock inte där jag förvarade dem.
Jag hade precis träffat Henrik, jag hade bara mina stjärnor tatuerade (skaffade garnnystan strax efter denna bild var tagen) och spenderade hellre mina pengar på alkohol än mat.
Jag jobbade inom barnomsorgen och visste inte riktigt var eller vem jag var, jag är glad att Henrik inte blev avskräckt (så farligt i alla fall) och stannade kvar vid min sida och fick upp mig på fötter igen.

Jag just idag:

Lite tjockare, lite gladare, normala hål (nästan) i öronen, kan numera bara förvara ca 5 mm stickor i dem dvs ska jag ha örhängen så måste jag ha sådana som hänger eftersom de andra trillar ju som ur ;D
Har nu bott tillsammans med Henrik i drygt ett år, är kär och trygg,
jag har en normal alkoholkonsumtion, bra vänner och ett superbt jobb, har lite fler tatueringar och kan se tillbaka på mitt forna liv och skratta åt det.
Det hinner hända rätt mycket mellan 20 och 25, jag tror att de flesta har en rätt vilsen period där, som man kanske inte inser hur vilsen man är när man är mitt i den men som man ser när man kollar tillbaka.

Men jag arbetar hårt på att inte titta i backspegeln, det gör mig bättre att blicka framåt.

 

 

Något som jag inte tänkte på men upptäckte är att jag har exakt samma tröja på mig på båda bilderna, haha.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg