Jag är ingen samlare…

vill jag i alla fall hävda i sten, men jag inser att så är inte fallet, jag tror att jag har insett min svaghet, tygkassar, fina tygkassar med tryck på, både sådana som min fina med mustascher på och sådana som är riktigt fula med reklam på så som den jag köpte idag, jag älskar dem och kan inte låta bli att köpa dem, jag har väl kanske 25 olika tygpåsar, varav 7 olika är från coop på ett eller annat sätt, 3 är från ABF och resten är blandat från reklam till sådana som bara är snygga helt enkelt.
Jag är alltså rätt glad att jag inte trycker för risken för att jag skulle ha måååånga tygpåsar då är stor.

Sedan så finns det andra saker som jag samlar på också, men de är kanske lite sundare saker…

Semestern är fin och jag är trött efter sälsafari och kajakpaddling.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg