besök av en liten.

Idag så kom en av mina finaste vänner Christin förbi och hälsade på med sin Allan, han fyller snart 2 år. Jag försökte få honom att läsa Galago, jag ska göra en liten arbetare av ungen (är min plan med alla barn jag känner, går väl sisådär)

Han gjorde sådant som barn gör mest, ritade, sprang, skrek, körde bilar på allt och alla, läste böcker, pratade osammanhängande, pekade på bilder på mina vänner och sa ”mormor” eller ”pappa” (ingen var varken mormor eller pappa) snurrade på hjulet på spinnrocken, blev arg när han inte fick öppna garnskåpet, tog nycklarna ur skåpen och skrämde hunden.

På tal om hunden så är hon gammal, hon är jättegammal (faktiskt snart 11 år) och fick åka till veterinären i veckan som var och blev undersökt, röntgad och allt sådant där. Vi var lite oroliga att det var kanske slutet, veterinären däremot blev förvånad eftersom hon trots sin höga ålder var alldeles fin i knän! Hon fick värktabletter och nu är hon pigg och fräsch och skuttar (nästan) runt som vanligt.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg