instagramlivet

äntligen så är jag någorlunda frisk, jag har fortfarande lite feber och ont i huvudet, men det fick inte hindra mig igår då jag tog med min kille för att fira att Björn gjorde en ärbar kvinna av sin gravida flickvän och äktade henne!
De är fina och bäst båda och jag är superglad att jag fick vara med, jag skänkte en sjal till Erika, en sådan där i tunn tunn merino med små pärlor, jag har inte ens fotograferat den, får se om jag lyckas med det någongång.

Jag hade en grön ny klänning, en sådan fin i lin och bomull, jag kommer troligtvis spendera större delen av sommaren i den, jag hade till den gula (jättegula) strumpbyxor och skor med klack, skor med klack är inte min grej riktigt men de där gick rätt bra, jag blekte håret en gång till och fick bort det mesta av det gula, lite silvertoning och annat på håret nu så är jag rätt nöjd, naglarna målades rosa med vita prickar, bara för att det är så fint.

jag har också sysslat med annat, jag bytte däck på bilen för första gången i mitt liv, det var roligt, (ja, till och med roligt) och fick ett paket från Clara, supersnabbt.

 

Som ni ser så fortsätter gult vara min färg, jag tror att det håller i sig hela 2012 och längre än så också.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg