Snart är det jul!

Snart är de jul! Eller, ja, det är över 1½ månad kvar. Men nu är det snö i alla fall! Med tanke på att det inte var snö förrän lagom till jul blir jag extra glad att det redan i slutet på oktober är så mycket snö (men jag är också medveten om att den lika gärna kan försvinna lika fort som den kom).

Jag har köpt nya skor och jag ångrar mig, eller, jag ångrar mig inte men jag ångrar mig, jag köpte likadana skor som en kompis har som sa att man klarar vintern bara man har tjocksockor i dem och jag kan besviket säga efter tre dagar med mycket snö och kallt att NEJ, det gör jag inte, håller på att frysa ihjäl om småfötterna och de skor jag köpte får nog bli skor jag använder på hösten och våren och kanske lite på sommaren också, men hurra för det!

Men nu är det ju så att problemet vinterskor återstår tyvärr :(

De skor jag funderar på är
Emily från kavat
Bynäbben från KERO
eller Modell 452 från Docksta 

De plus och minus som finns är ju
Emily är snygga men smala och när jag med ankfötter måste köpa skor vilka är tre storlekar för stora bara för att få plats med foten känns inte det jättebra. De är inte jättedyra och Kavat har bra kvalitet efter vad jag har hört. Men de är gula, jag gillar gult men frågan är om jag vill ha gula skor?

Bynäbben är dyrare än Dockstaskon men snyggare. Jag vet inte vad mer jag kan säga, jag tycker att den är verkligen skitsnygg.

Skon från Docksta är inte så snygg, eller, den är ju inte ful heller, men billigare än den från Kero och den är fodrad vilket mina frusna fötter gillar.

ELLER, det kanske finns helt andra alternativ jag inte ens tänkt på? Secondhand är inte att tänka på när det gäller skor för mig tyvärr, det är jobbigt nog att gå in ett par nya skor, gå in ett par skor som någon annan redan gått in är dödsdömt, det skulle vara om jag hittar några som i princip är oanvända på loppis, men en annan är ju kinkig på utseendet också.

/hon som skrev ett inlägg om konsumtion

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg