5 år på stickernet

5år

 

Idag är ingen vanlig dag, idag är ARGA STICKARENs födelsedag!

Nu har jag hängt på stickernet i fem hela år och jag vill bara pussa och krama er alla som följt mig, debatterat med mig, mot mig och hejat på mig under dessa fem långa år.

Jag har gått från billiga akrylgarner till garnsnobberi, jag har lärt känna massor med fantastiska medhantverkare och utvecklats väldigt mycket både i mig själv och i mitt hantverkande.
Jag har gjort fantastiska resor och har hunnit med att både flytta från Sverige och tillbaka till Sverige igen efter fem månader i Österrike, jag har blivit sambo och lärt mig dyka, jag har varit rädd och jag har vågat göra saker. Jag har också gått upp ca 56 kg i vikt och numer även tappat ca 37 av dessa. Jag har haft dåliga dagar och jävligt bra dagar.

Jag har lärt mig spinna och jag har njutit.

Jag är så full av kärlek och ännu är jag inte klar på stickernet, KÄRLEK till er alla!

Skrivet av: kamilla Publicerat i 2013, Mars