Tillbaka från semestern!

Nu är jag tillbaka från semester, min långa, härliga och soliga semester!

Eller hur det nu var, det kan vara så att jag hade semester en vecka och att den bestod av ryggont, träningsvärk och regn, men vad vet jag? Jag ska inte klaga. På riktigt ska jag inte klaga.

Jag är frisk och kan inom ett år hoppas jag kunna räta ut armen helt, jag får ett improviserat besök av en stickvän, jag och sambon bor i ett superfint hus (eller ja, det kommer bli fint, nu är det mest kaos och vi bor i en källare). Om 2 dagar tar jag ännu en minisemester och åker och får träffa syrrorna och mamma <3, sedan åker vi till Stockholm på släktträff med Henriks familj, helgen efter det åker jag till Fattigskogen och får träffa MASSOR av fina brudar jag saknar och tycker fasligt mycket om. Helgen efter det åker jag till Göteborg och får träffa ännu fler fina brudar jag saknar och tycker om (och en herrans massa som jag aldrig förr träffat men som jag verkligen ser fram emot att träffa).

Livet är så jävla gött och jag blir alldeles varm i magen av att tänka på hur bra jag har det!

Jag hoppas att alla har en superfin sommar!

Skrivet av: kamilla Publicerat i 2013, Juli