Min personliga tränare skulle bli stolt!

Nu har vi landat i Hong Kong och det med ett litet, eller rätt stort missöde… Det var väldigt snävt om tid mellan byten och vårt flyg från Moskva var försenat med ungefär 30 minuter, när vi endast hade 1h 50 min som bytestid var detta en förödande försening!

Jag och Henrik gjorde redan i planet planer på hur vi skulle göra och vässade armbågarna.
Direkt när lamporna om säkerhetsbältet släktes var vi halvvägs ut genom dörren, men där började det bli långsamt och jag arg som ett bi och envis som en åsna armbågade mig (med mängder av ”excuse me! I’m sorry!”) framåt så snart de öppnat dörrarna, väl ute ur planet sprang vi båda och höll ett bra tempo för att komma till passkontrollen. Där var det ju såklart ungefär 70 personer före oss och vi gick rakt fram och pratade med en ansvarig, förklarade läget med andan i halsen och hon pekade på diplomatpasskontrollen och sa till oss att gå dit, prisa denna kvinna!
Efter passkontrollen fick vi börja med det riktiga jobbet, där våran plan skulle sättas i verket. Jag tog mitt och Henriks handbagage och sprang allt jag bara orkade till andra terminalen där vi skulle checka in oss själva och våra väskor, Henrik stannade för att få tag på vårt incheckade bagage för att sedan springa till mig.
Väl vid incheckningen träffade jag en trevlig man som gjorde allt för arg hjälpa mig och sköt upp stängningen av incheckningen och allt, men Henrik kom inte och tillslut var de tvungna att stänga incheckningen och ungefär precis då de gjort det (vilket visst är oåterkalleligt) kommer såklart Henrik eftersom de inte lyckades lasta av väskorna och få upp dem på bandet på den halvtimme de hade på sig…
Starkt jobbat Henrik men vi fick i alla fall boka en ny resa, vilket givetvis mannen i incheckningen hjälpte oss med, så nu är vi snart i Kota Kinabalu för att göra om samma procedur…

20131218-143638.jpg

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg