Sommarlov!

ratamaskor

Jag har nu en veckas sommarlov från jobbet, som springvikarie handlar det ju som ett icke självvalt sommarlov men likväl ett sommarlov!

Det är bra, då hinner jag med mina studier och jag planerar att spela in fler avsnitt av stickskola med Avmaskat.se! Vi har ungefär 80 planerade avsnitt och det är svårt att veta var vi ska börja, men jag tänkte nog börja med lite grunder som omslag, aviga maskor, lite fler uppläggningar och lite annat, lite specialgrejer som ska in i första numret av avmaskat. Men ni får gärna höra av er om ni har specialönskemål om vad som ska med först.

Annars har semestern varit fantastisk, jag var nere på Orust, var hemma hos Lisa på ett kalas på torpet och fick där träffa flera av mina fina vänner. Det är hur mycket kärlek som helst i det!

Jag har inte tid med livet känns det som ibland, avmaskat ska redigeras, planeras och nästa nummer ska påbörjas lite smått, mönster ska redigeras, böcker ska läsas, stickning ska stickas och jag tycker att det mest är härligt faktiskt.

 

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg