Slutkörd

Jag önskar verkligen att orken fanns där, men jag tänker att den brukar ju hitta tillbaka till mig. Jag har i alla fall varit på vift och då till Göteborg, där fotograferade bästa Fröken Nilssons Fotografiska oss inför releasen av Avmaskat.se för att den är nu släppt!

kamilla

Jag tror att det beror lite på Avmaskat och ett heltidsjobb som kräver mycket av mig psykiskt som jag verkligen känner mig slut, slut i huvud, kropp och själ.

Jag har också pyntat Östersund med lite stickade saker, under en veckas tid stickade jag upp över 6000 meter garn och sydde fast/buntbandade fast stickat på lyktstolpar, cykelställ och annat som behövde bli fint, allt på uppdrag av kommunen.

Annars är det väl mest renovering, besvikelse över valet där (nästan) alla förlorade och jobb som gäller för mig. Jag hoppas att alla ni är bra och jag hör av mig innan jag fyller 30 i alla fall!

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg