Vad händer egentligen med mitt hantverk?

Normalt består mitt hantverk av stickning, stickning och lite mer stickning.

IMG_4299.JPG

 

DET är min grej helt enkelt. Men min bästa kompis Fia (@iamwinterborn på instagram) syr jättemycket till sitt barn, jag tror att 90% av alla kläder hennes barn är Fiasydda och jag beslutar mig för att jag ska inte vara sämre, dessutom går det snabbare att go bananas med färger om jag syr.

Därför har jag börjat att sy lite smått!

IMG_4163.JPG IMG_4162.JPG IMG_4151.JPG IMG_4160.JPG IMG_4161.JPG IMG_4164.JPG

 

Förr eller senare kommer jag tillbaka till stickningen, det är jag övertygad om. Jag stickar ändå fortfarande ungefär 4 timmar om dagen. Men just nu får stickningen ta ett steg tillbaka och all kreativitet får strömma ut med galna tygval och massor av mönster.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg