Framförhållningen

Edda är drygt 5 veckor. Så jag sydde en jacka i storlek 86… Men nästa vår kommer hon kunna möta våren med stil!
Bak fram Huva Liggande
Mönster är det här. Det är på tyska och mitt halvår i Österrike till trots förstår jag i princip inget alls. Tur att chansa är något av en paradgren jag har, plus att det var fototutorial till mönstret och av bilderna kunde jag chansa rätt och det blev bra.
Yttertyg och armbågslappar: Tunn vadmal från Korps
Foder och ficktyg: Homosapiens från Znok
Applikationer: Ullfilt från Magasin Duett
Ylletråd: Fyndad på loppis
Mudd och kantband: Paapii
Generellt gick det bra att sy, skulle kanske gjort annorlunda med muddarna i ärmarna. Men nästa gång blir det bättre. Det var roligt att sy, jag hade egentligen tänkt att ha ett foder i ull också, men hittade inte det ultimata ulltyget i senapsgult så då körde jag all in med regnbågar.
Att sy med en bebis på magen är inte det lättaste, det var inte jättelätt att sy med henne i magen heller så det blev bara mer matpauser nu helt enkelt. Jag sydde det mesta igår, men det är två veckor sedan jag skrev ut mönstret, allt får ju som göras i etapper numer.

Skrivet av: kamilla Publicerat i Äldre inlägg