Kreativitet och kunskap

Hemslöjd är Sveriges största tidning om slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY – ett inspirerande läsmagasin med djup och bredd.

Möt slöjdare och blivande mästare som med kniv och nål i hand tar sig an görandet. Långa fördjupande artiklar blandas med magnifika bilder och en och annan skröna. I sex fullmatade nummer per år öppnar Hemslöjd dörren till en hel värld av fantasi och kunskap.

Hemslöjd utnämndes till årets kulturtidskrift i Norden 2015 och årets kulturtidskrift i Sverige 2014, fick guldmedalj i magasinsklassen i Svenska Designpriset 2015 och har vunnit Publishingpriset som årets facktidskrift de senaste sex åren i rad.

Teckna din prenumeration redan idag!

Undrar du Hemslöjd hanterar dina personuppgifter? Läs vår policy.

Senaste numret

Sport – 23 maj
Störst, bäst och vackrast. Det går att tävla i allt. Även i slöjd. Lagom till herrfotbolls-VM granskar vi slöjden i sporten och sporten i slöjden och finner att den ena inte kan klara sig utan den andra.

Nästa nummer

Vård, skola, omsorg – 22 augusti
Går det att hitta slöjd bakom politikens slagord? Omsorgsfulla stygn, vård av  bortglömd stickningsteknik, och slöjd som både terapi och skolämne dyker upp i nästa nummer av Hemslöjd.