Kreativitet och kunskap

Hemslöjd är Sveriges största tidning om slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY – ett inspirerande läsmagasin med djup och bredd.

Möt slöjdare och blivande mästare som med kniv och nål i hand tar sig an görandet. Långa fördjupande artiklar blandas med magnifika bilder och en och annan skröna. I sex fullmatade nummer per år öppnar Hemslöjd dörren till en hel värld av fantasi och kunskap.

Hemslöjd utnämndes till årets kulturtidskrift i Norden 2015 och årets kulturtidskrift i Sverige 2014, fick guldmedalj i magasinsklassen i Svenska Designpriset 2015 och har vunnit Publishingpriset som årets facktidskrift de senaste sex åren i rad.

Teckna din prenumeration redan idag!

Senaste numret

Anatomi – Ute 7 feb
Läran om kroppars uppbyggnad. Vi dyker ned i en värld befolkad av figurer, gestalter och ett och annat kadaver. Handgrepp, hjärnkoll, tovat och täljt i organens universum.

Nästa nummer

Stickspår – 28 mars
Stickning, stickning, stickning och andra vassa tekniker. Följ med oss till Skottlands högland, Bohuslän, Sápmi och Tadzjikistan och hälsa på hos stickningsvärldens största, i nästa nummer av Hemslöjd.