Adjöken fröken!

Dagen började med avsked av den volontär som varit här längst, Linn Pettersson från Gävle, som jag inte kände innan hon kom hit men har haft lyckan att lära känna, hon läste om projektet på Länsmuseet i Gävleborgs Byggnadsvårds blogg och hörde av sig till mig och frågade om hon fick komma. Hon har bott hemma hos mej, varit med och lagat frukost, lunch, middag, skissat, målat i dagsljus, målat i kvällsmörker, diskat, kollat på gamla väggmålningar, babblat, skrattat, tömt kompost, varit halft död å utpumpad, badat i tjärnen, gått på marknad å loppis och mycket mera. De kändes vemodigt att säga hej då, liksom till många andra utav de fina volontärerna men också roligt, då ja mött och lärt känna så många nya intressanta människor vilket är så fantastiskt! De finns verkligen många intressanta människor runtomkring bara man är öppen för att mötas.

Jag tog en välbehövlig paus efter att Linn åkt och vilade några timmar tills att de som jobbat på sina 9-5 jobb slutat och vi kunde dra igång ett litet kvällspass tillsammans. Innan de var färdigt fick ja nästan tvinga den sista volontären att gå hem, då hon inte kunde sluta måla för de var så beroendeframkallande och roligt. Ett ganska så bra betyg tycker ja ändå.

Två bilder från kvällens målning, den här gången under presenningen då vi inte orkade ta bort den när vi skulle måla en sån kort stund.

IMG_7444 IMG_7445

Skrivet av: schablonladan Publicerat i Okategoriserade