Knitted by me lär dig att maska…

Knitted by me. Foto: Kristian Pohl/KNITTED BY ME

Att sticka är ett hantverk som fått ett stort uppsving de senaste åren. Många tror dock fortfarande att det är väldigt svårt och om du inte ännu förstått i vilken ände du ska börja för att lära dig finns det flera bra sätt. Trion Knitted by me har på ett roligt och lustfyllt sätt paketerat kunskapen och materialet som behövs för att komma igång i sina stickrecept och sticklådor.

Nivån på beskrivningarna är lätt så alla kan klara av att sticka deras olika modeller. Beskrivningarna kallas för recept eftersom de anser att stickning är som att laga mat. Med rätt råvaror, kunskap och kärlek kan det du skapar bli magiskt! En sticklåda innehåller garn, stickor, en stickpåse att ha din stickning i, recept på hur du stickar, samt en lapp med texten Knitted by me. Tanken är att du syr på lappen på det du skapat för att öka stoltheten och självförtroendet hos dig som stickar att du faktiskt skapat något själv!

Knitted by me har även kommit ut med en bok som ger en massa bra tips och inspiration till den som vill lära sig att sticka. Mar får tillexempel lära sig att stickning är en mycket meditativ och lugnande sysselsättning och visst behöver vi alla vår beskärda av det så här i vinterstressen. Knitted by me kallar det för att maska…

Saga Axberg Svensson

Foto: Kristian Pohl/Knitted by me

Knitted by me. Foto: Kristian Pohl/KNITTED BY ME

Skrivet av: Saga Axberg Svensson Publicerat i Hemslöjd, DIY och Craftivism | Tagged , , ,